Quotes

Hieronder staan enkele citaten van deelnemers aan Jazz aan Zee 2017 & 18. De docenten Simon Rigter, Marc Schenk, Henk Meutgeert en Frans van Geest, geven les op Jazz aan Zee.

“Fantastisch. Veel geleerd en een geweldige sfeer. Mind blowing jazz, inspiratie en super leuke en lieve mensen. Perfecte organisatie.”

“Geweldig, veel geleerd, goed toepasbaar; veel handvatten gekregen voor verdere studie.”

Gezellig en ontspannend, goede sfeer om op verschillende niveaus jazz te spelen.”

“- Naast een paar goede oefeningen en specifieke drumtips heb ik overal waar ik kwam wat opgestoken. Dat is de kracht van de formule. ( Breder dan alleen instrumentlessen) – Het docentenconcert gaf INSPIRATIE; omdat deels dezelfde stukken werden gespeeld als bij de ensembles. Daar heb ik qua ideeën en manier van spelen echt wat aan gehad. – Heb beter in beeld waar ik komend jaar aan ga werken. – Het is des te meer duidelijk geworden dat je / ik met overtuiging /’ dwingend ‘ moet spelen. -”

“Waardevolle theoretische inzichten waarmee ik in de komende tijd gerichter kan studeren om uiteindelijk harmonisch interessanter te spelen tijdens improvisaties.”

“Een zeer gezellige, muzikale en leerzame jazz ervaring. De docenten zijn allen actief in de muziek en voor mij als jazz muzikant is dit goed voor netwerken, ervaring op te doen en goede input en feedback te krijgen.”

“Veel waardering voor de docenten Simon Rigter, Marc Schenk, Henk Meutgeert en Frans van Geest. ”

“Goede theorie van Simon Rigter. Op mijn oren spelen van Frans van Geest, hoe maak ik een drummer blij van Mark Schenk, hoe ziet een muzikaal genie eruit van Henk Meutgeert.”

“Een geweldig muziekfeest!”

“Veel geleerd over interactie tussen bas en drums en hoe een improvisatie aan te pakken vanaf de basis aan te pakken.”

“Ondanks het niveauverschil tussen de deelnemers was het voor mij erg leerzaam en heb ik veel muziekplezier gehad.”

“Inspirerend, intensief en relaxed tegelijk.”

“Erg leuk! Gezellig en leuk om met mensen muziek te maken overal vandaan.”

“Goede sfeer, vooral de onderlinge band tussen de deelnemers.”