Jazz aan Zee  is van ‘s-middags 2 tot ‘s-ochtends 6 november. Deelnemers en docenten aan Jazz aan Zee willen in hun spel verbetering.  In 2020 hebben we verzoeken tot uitbreiding van het programma gekregen. Daarom wordt Jazz aan Zee nu met 1 dag verlengd. In deze uitbreiding nemen we extra tijd om in te spelen en zoveel mogelijk niveau bij niveau te plaatsen en ensembles samen te stellen. De wijzigingen zijn bedoeld om binnen de mogelijkheden de optimale leercurve voor jullie te bereiken.

Jazz aan Zee is dan van aankomst dinsdag tot vertrek zaterdag. Waarbij wij dinsdag 2 november al beginnen, maar dan zonder de docenten.  Op dinsdag kunnen alle deelnemers al met elkaar spelen en zullen we eind van de dag de belangrijkste leervragen op een rij zetten. De docenten die woensdagmiddag komen kunnen hierdoor een ‘vliegende start’ maken met jullie. De vragen zijn dan geïnventariseerd, de combo’s samengesteld en de ruimtes ingedeeld. En… jullie zijn dan al ingespeeld.

Voor 2021 is een bijzonder docententeam beschikbaar. Zoals jullie gewend zijn wisselen we de nadruk elk jaar. Dit jaar zijn Francien van Tuinen en Ineke Heijliger samen beschikbaar voor de zangers en zangeressen. Zangers en zangeressen worden daarom nadrukkelijk uitgenodigd om gebruik te maken van deze unieke kans.

Docenten zijn:

  • Zang: Francien van Tuinen & Ineke Heijliger
  • Gitaar: Vincent Koning
  • Piano: Karel Boehlee
  • Tenorsax: Simon Rigter
  • Bas: Frans van Geest
  • Drums: Marcel Serierse

Betalingsvoorwaarden