Programma

 

Jazz aan Zee, hoogtepunten programma. Heb je vragen? Registreer je even en wij beantwoorden ze. Wij vragen je om te registreren om het spammen te beperken.

Concert Hervormde Kerk Hollum, 6 november

Docentenconcert Hollum

Elke eerste woensdag van november start Jazz aan Zee op Ameland. Het begint met het openingsconcert op woensdagavond 6 november 20:30 in de Hervormde Kerk in Hollum. De gelauwerde muzikanten van internationaal formaat zijn Francesca Tandoi (zang)Henk Meutgeert (piano), Simon Rigter (tenor sax), Frans van Geest (contrabas) en Marcel Serierse (drums). Hun muzikale verbinding staat garant voor een hoogstaand concert. Reserveer tijdig!

 

Workshop 6,7,8 november

In de workshop worden ‘s-ochtends instrument en ‘s-middags ensemble lessen gegeven.

 

 

 

 

 

Deelnemersconcert in Sier aan Zee, 8 november

8 november is het concert van de 30 deelnemers aan Jazz aan Zee in Sier aan Zee. Het adres is Oranjeweg 59 in Hollum, kaarten bestelt u bij Sier aan Zee via: 0519 555 353.  Reserveer uw kaarten op tijd!

Het concert in Sier aan Zee is van 19:00 tot 21:00 inclusief Amelander buffet van zoveel mogelijk lokale gerechten van 19:00 tot 21:00. Vanaf 21:00 tot in de kleine uurtjes, is de zaal open voor het grote publiek. Deelnemers van de workshop verzorgen een avondvullend programma.

Ik ben een muzikant en wil mij inschrijven voor de workshop Jazz aan Zee.

 

 

 

Geef een reactie